Μύτες με ύβο ή χωρίς, μεγάλες ή μικρές, με χοντρή η σουβλερή, πεσμένη η σηκωμένη κορυφή. Μύτες που ανασαίνουν καλά κι άλλες όχι, μύτες λοξές, μύτες δηλωτικές της καταγωγής ή της εθνικότητας. Άπειρες παραλλαγές πάνω στο ίδιο θέμα, με ένα όμως κοινό χαρακτηριστικό. Τη δεσπόζουσα θέση στο κέντρο του προσώπου μας. Κι αν ακολουθούν τις αναλογίες του αλλά κι αυτές των επιμέρους χαρακτηριστικών του( μάτια, ζυγωματικά,  μάγουλα, χείλη, σαγώνι ), όλα καλά.

Η μύτη όμως, σε έναν αυτόκλητο ρόλο επικυρίαρχου, τραβά εγωιστικά το βλέμμα των συνομιλητών μας πάνω της. Είναι αναπόφευκτο πολλές φορές, όσο και αν η ευγένεια το αποτρέπει, να μην κλειδώσουμε τη ματιά μας πάνω στα δυσαρμονικά και αδύνατα σημεία της μύτης του συνομιλητή μας. Έτσι αδικούνται, συχνά κατάφωρα, θεσπέσια χαρακτηριστικά. Υπέροχα αμυγδαλωτά μάτια, ζουμερά σαρκώδη χείλη, απίθανες οδοντοστοιχίες και λαμπερά χαμόγελα, χαριτωμένα λακκάκια ή ροδαλά μάγουλα.

Έχεις τα ωραιότερα μάτια του κόσμου απέναντί σου κι εσύ μαγνητίζεσαι και κλειδώνεις το βλέμμα σου στην ακαλαίσθητη μύτη. Τι αδικία!!

Αποτέλεσμα; Να τα face control σε φωτογραφίες, selfie, βίντεο. ¨Μη με τραβήξεις από κει, περίμενε να γυρίσω τρία τέταρτα αριστερά που δείχνω καλά, σβήσε αυτή τη φωτό, α πα πα με δείχνει χάλια. Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω τη μύτη μου! Πώς όμως να το πάρεις απόφαση;  Εύκολο είναι; Κι αν πονέσω; Κι αν δεν ξυπνήσω από τη νάρκωση ή ξυπνήσω στο μέσον του χειρουργείου; Κι αν η μύτη μου μοιάζει μετά σαν της θείας Ζανέτ, που όταν βγαίνει με τις κολλητές της για καφέ στο Κολωνάκι, μοιάζουν σαν τρίδυμη εκδοχή της miss Piggy; Βρε, καλά κάνω εγώ και ψάχνω 5 χρόνια τώρα τον καλύτερο χειρουργό για ρινοπλαστική και όλο το αναβάλλω. Το θέλω όμως τόσο πολύ!!¨

καλύτερος χειρουργός για ρινοπλαστική

Σε όλη αυτή την αγωνία, μπορείτε πια να βάλετε μια τεράστια τελεία. Η εποχή φέρνει μια φρέσκια, μοντέρνα άποψη, σε αυτή την τόσο όμορφη επέμβαση. Η σύγχρονη τάση σήμερα, θέλει μύτες με ισχυρά προφίλ, ανθρώπινες και φυσικές. Όχι πια πολύ σκαφτές στη ράχη, πολύ κοντές ή με εξαιρετικά σηκωμένη κορυφή. Μύτες που δε μοιάζουν χειρουργημένες, που φέρνουν αρμονία στο πρόσωπο, παραχωρώντας με ευγένεια τα πρωτεία στα μάτια. Αναδεικνύουν και βαθαίνουν το βλέμμα, το χαλαρώνουν, το κάνουν να δείχνει ξεκούραστο, γαλήνιο και λαμπερό. Με ένα εντυπωσιακά ανώδυνο χειρουργείο, με ασφαλέστατη γενική αναισθησία, κάντε μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες τους άλλους να αναρωτιούνται πού ήταν κρυμμένα αυτά τα μάτια, ποιο είναι το μεγάλο μυστικό αυτής της ξαφνικής ομορφιάς, που τη βλέπουν, την απολαμβάνουν αλλά δε μπορούν να ανιχνεύσουν την πηγή της.

Και πως θα επιλέξει κανείς τον καλύτερο χειρουργό για ρινοπλαστική που θα του δώσει όλα αυτά;

E, μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο! Στην εποχή της πληροφορίας ζούμε, με αιχμή του δόρατος τον διαδίκτυο, ένα απύθμενο πηγάδι πληροφοριών.

  • Κάντε σωστή και σε βάθος έρευνα.
  • Αναζητείστε την εξειδίκευση, την εμπειρία και το ταλέντο. Ένας ΩΡΛ – πλαστικός χειρουργός προσώπου είναι ίσως ο πλέον εξειδικευμένος χειρουργός, γιατί μπορεί να εξασφαλίσει απόλυτα και το καλό λειτουργικό αποτέλεσμα, παράλληλα με το αισθητικό.
  • Δείτε δείγματα της δουλειάς του αφοσιωμένου καλλιτέχνη αισθητικού χειρουργού προσώπου.
  • Διαβάστε πληροφορίες που αφορούν τα αποτελέσματα της δουλειάς του σε άρθρα, forum, κριτικές ασθενών του.
  • Αλλά κυρίως! Μπείτε στον κόπο να τον γνωρίσετε από κοντά. Αν φτάσετε σε αυτόν μετά από προσεκτική αναζήτηση, η συζήτηση μαζί του θα διαλύσει τους φόβους σας, θα απελευθερώσει τις ελπίδες και τα όνειρά σας, θα φουντώσει την ανυπομονησία σας. Αφουγκραστείτε προσεκτικά, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει. Αυτό από μόνο του, είναι εγγύηση επιτυχίας. Αποκτήστε επιτέλους το όμορφο πρόσωπο που επιθυμείτε. Η ώρα, είναι τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
Δείτε εδώ, την γκαλερί από φωτογραφίες ρινοπλαστικής (πριν και μετά την επέμβαση), που δείχνουν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας