Μύτη με ύβο

Η μύτη με ύβο (καμπουριαστή), συνιστά μια από τις πιο συχνές αιτίες επίσκεψης στον αισθητικό ρινοχειρουργό, ιδιαίτερα για την καυκάσια φυλή. Οφείλεται σε υπερβολική προβολή των ρινικών οστών, των άνω πλάγιων ρινικών χόνδρων και της ράχης του τετράπλευρου χόνδρου.

Η επεξεργασία της εικόνας μας σε ένα πρόγραμμα προσομοίωσης στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που γίνεται κατά την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό μας, μας δίνει μια σαφή αίσθηση της σημαντικότατης βελτίωσης που θα κερδίσει το πρόσωπό μας μετά την χειρουργική διόρθωση της κατάστασης. Είναι συχνή η επιθυμία των ανθρώπων που έχουν μια μύτη με ύβο, να την μικρύνουν υπερβολικά.

Εξειδίκευση

Αφήστε το βλέμμα σας να εστιάσει στην φυσικότητα του αποτελέσματος, στην αρμονία και τη λάμψη του προσώπου και στην καλύτερη συμμετρία του.

Μύτη με ύβο

Η συγκριτική επίδειξη διάφορων μετεγχειρητικών εκδοχών μπορεί να οδηγήσει στην κατάλληλη απόφαση για το σχήμα που θα επιλεγεί. Η τάση σήμερα είναι να αποφεύγονται οι υπερβολικά σκαμμένες μύτες, αλλά να επιλέγεται ένα πιο ισχυρό προφίλ ,που δίνει μια φυσική και υγιή όψη στο πρόσωπό μας. Δεν είναι λίγες δε οι περιπτώσεις, ιδιαίτερα σε ένα αντρικό πρόσωπο με αρκετά μεγάλο ύβο, να μην επιλέγεται το εντελώς ίσιο προφίλ αλλά να καταλείπεται μια ελαφρά υπόνοια μιας όλως ανεπαίσθητης έπαρσης στην περιοχή όπου προηγούμενα ήταν ο ευμεγέθης ύβος, ούτως ώστε το πρόσωπο να θυμίζει απόλυτα την προηγούμενη εμφάνιση του αλλά χωρίς την ακαλαίσθητη εικόνα μιας αταίριαστης καμπουριαστής ράχης.

Κανείς δεν θα ήθελε στα σίγουρα να κυκλοφορεί αναμέσα σε γνωστούς του ανθρώπους μετά την επέμβαση και να τους βλέπει να αναρωτιούνται αν θα πρέπει να χαιρετήσουν έναν παλιό γνωστό ή να αποφύγουν να απευθυνθούν σε κάποιον που απλά του μοιάζει κάπως.

Αυτό που χαρακτηρίζει ιδιαίτερα μια επιτυχημένη ρινοπλαστική είναι η διατήρηση των προηγούμενων χαρακτηριστικών μας και η επαναφορά της αρμονίας στο πρόσωπο, χωρίς να μας κάνει να μοιάζουμε διαφορετικοί. Θέλουμε να κάνουμε τους δικούς μας ανθρώπους να αναρωτιούνται που βρίσκεται το μυστικό της ξαφνικής λάμψης και γαλήνης που απέκτησε το πρόσωπο μας χωρίς να μπορούν να εντοπίσουν εύκολα με την πρώτη ματιά ότι κάναμε πλαστική στη μύτη μας.