Επικοινωνία

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ή να ρωτήσετε για κάποιο θέμα που σας απασχολεί.

Επικοινωνηστε μαζι μας
  ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

  Ήρθε η ώρα, να κάνετε πράξη αυτό που πάντα επιθυμούσατε, με μια επέμβαση που πραγματικά μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας
  Σε έναν, υπερσύγχρονο χώρο που ετοιμάσαμε για σας στην Παλλήνη Αττικής, Αθήνα, πλησίον Σταθμού Μετρό (Παλλήνη), μπορείτε να έρθετε σε άμεση επαφή με το γιατρό και τους συνεργάτες του. Εκεί, θα υπάρξει άφθονος χρόνος, για να επιλύσετε όλες σας τις απορίες σχετικά με την επέμβαση ρινοπλαστικής που επιθυμείτε και να δείτε μια προσομοίωση του μετεγχειρητικού αποτελέσματος στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  Ο ιατρός Δημήτρης Λουλούδης M.D ENT και η ομάδα του έχουν στο ενεργητικό τους χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις ρινοπλαστικής και ωτοπλαστικής. Μπορείτε να μελετήσετε τις φωτογραφίες (πρίν και μετα) των ασθενών μας, να διαβάσετε τις γνώμες που έχουν οι ασθενείς μας τις κριτικές που έχουν γράψει στο facebook ή στη google. Αν έχετε απορίες γύρω από τις επεμβάσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα «FAQ» για να λάβετε απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα.
  Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, είτε μέσω τηλεφώνου στο T. 2106614140 ή με email στο info@drlouloudis.gr .
  Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.