Ρινοπλαστική εμπειρίες – Γνώμες ασθενών

Pινοπλαστική εμπειρίες – Γνώμες. Τι είπαν οι ασθενείς μας

Έχοντας στο ιστορικό μας 2000+ επιτυχημένες επεμβάσεις, καθημερινά λαμβάνουμε τα υπέροχα σχόλια των ασθενών μας με γνώμες και εμπειρίες για ρινοπλαστική, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε πως η αγάπη και η αφοσίωσή μας στην επέμβαση της ρινοπλαστικής, δένουν αρμονικά με το υπέροχο αποτέλεσμα που τους παρέχουμε.

Ο καλύτερος γιατρός για ρινοπλαστική

Υπάρχουν παντου γνώμες για ρινοπλαστική αλλά η δική σας ξεχωρίζει

Μπορείτε να βρείτε γνώμες και εμπειρίες για ρινοπλαστική στα σχόλια των πελατών μας.

“Δεν έχω κάνει ρινοπλαστική στον Δημήτρη Λουλούδη αλλά είναι ο γιατρός μου και ο καλύτερος!!! Εμπιστοσύνη με κλειστά μάτια!”

Όταν η Ιατρική συναντά την Ανθρωπιά δημιουργούνται Επιστήμονες Γιατροί σαν τον Κο Λουλούδη !!! Πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμέριστη συμπαράσταση και τον άψογο επαγγελματισμό !! Όλη η ομάδα εξαιρετική, με κάνατε να νιώσω τόσο οικεία και ήρεμη σ’ έναν «ψυχρό» χώρο χειρουργείου, που τον μετατρέψατε αυτοστιγμής σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, χάρη στη θετική ενέργεια και την ευσυνειδησία σας !!! Με χαμόγελο «κοιμήθηκα» με χαμόγελο ξύπνησα, έχοντας όλους εσας στο πλευρό μου !!
Δώρο μεγάλο η αναπνοή και ο Λουλούδης μας το ξέρει, ειδικεύεται σ’ αυτήν και την υπηρετεί με υπευθυνότητα κι ‘αγάπη !!!❤️

“Kορυφαίος γιατρός, στον οποίο συνυπάρχουν αρμονικά η επιστημονική, βαθειά γνώση του αντικειμένου με μια ιδιαίτερα καλλιεργημένη αισθητική άποψη για το αποτέλεσμα, την οποία εφαρμόζει εξατομικευμένα, πάντα με γνώμονα την φυσικότητα και το σεβασμό της εσωτερικής συνοχής του κάθε προσώπου. Οι συνεργάτες του επίσης εξαιρετικοί, πολύ υποστηρικτικοί, ήταν δίπλα μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Κ.κ Λουλούδη σας ευχαριστούμε από καρδιάς, αλλάξατε τη ζωή μας!”

“Καταπληκτικός γιατρός και άνθρωπος. Παντα διαθέσιμος και άψογος σε αυτό που κάνει.”

“Για περισσότερα από 20 χρόνια βασανιζόμουν να αναπνεύσω λόγω ενός εφηβικού ατυχήματος και της έντονης αλλεργικής ρινίτιδας. Συγχρόνως, η ιδέα ενός χειρουργείου στη μύτη με τις μετεγχειρητικές εικόνες και τις περιγραφές όσων γνωστών μου το επιχείρησαν ήταν πάντα εφιαλτική. Άλλη μια χρονιά με αποσυμφορητικά έλεγα και μετά βλέπουμε. Ένιωθα πάντα αμήχανα και φοβισμένα κάθε φορά που αγόραζα κάποιο ρινικό σπρέι όταν ο φαρμακοποιός δίνοντάς μου το σκεύασμα μου υπενθύμιζε: « Όχι περισσότερο από πέντε μέρες, το πολύ επτά». Κι όμως, το χρησιμοποιούσα καθημερινά, κάποιες φορές και δυο φορές την ημέρα επί 20 συνεχόμενα χρόνια! Η δράση τους τον τελευταίο καιρό είχε εξασθενίσει. Ήμουν σίγουρος ότι αυτό που πλέον θεωρούσα όσφρηση δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Ο ύπνος μου, γεμάτος τεχνάσματα για μια καλύτερη ανάσα, κάθε σωματική δραστηριότητα με περισσότερους παλμούς, κάθε στιγμή χαλάρωσης με το στόμα πάντα ελαφρά ανοιχτό… Είχα ξεχάσει πως είναι η ζωή χωρίς προσπάθεια για να αναπνεύσεις! Δεν συνάντησα τυχαία τον κύριο Λουλούδη. Έψαξα επίμονα για αρκετό καιρό. Επισκέφτηκα πολλούς γνωστούς ιατρούς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στη συνέχεια, ανεξάρτητα από την εντύπωση της πρώτης μου επίσκεψης ξεκινούσα έρευνα: Πόση εμπειρία έχει; Πως θα μου φερθεί μετά την επέμβαση; Πόσοι ασθενείς του δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα; Πως αντιδρά αν τον ρωτήσεις κι αυτό, κι εκείνο και το άλλο … Ατέλειωτες οι ερωτήσεις, οι ανησυχίες, το άγχος και στα διάφορα forum, οι ομοιοπαθείς μου μοίραζαν την εμπιστοσύνη τους στους μεν και στους δε. Παράπονα για το αποτέλεσμα του ενός, για την συμπεριφορά κάποιου άλλου, για το κόστος, την μετεγχειρητική αδιαφορία κ.ο.κ. αν έψαχνες επίμονα, όπως εγώ, θα έβρισκες λίγο – πολύ κάτι για όλους. Για όλους, εκτός από έναν: Τον κύριο Δημήτρη Λουλούδη. Η αίσθηση που σου έδιναν όσοι μιλούσαν, ή όσοι έγραφαν για αυτόν, ήταν τελείως διαφορετική από τα κείμενα των άλλων. Και είχαν δίκιο. Είναι πραγματικά ένας χαρισματικός ιατρός, καινοτόμος και τελειομανής, προσφέροντας στους τυχερούς ασθενείς του υπερατλαντικές υπηρεσίες αισθητικής και λειτουργικής χειρουργικής. Για τον χαρακτήρα του, την ποιότητα στην προσέγγιση του προβλήματος μου, και γενικά την στάση του, κάθε στιγμή που τον χρειάστηκα … ό,τι και να πω θα είναι λίγο! Είναι πράγματι, σπάνιο και ιδιαίτερα όμορφο ένας σπουδαίος επιστήμονας να είναι συγχρόνως ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Σε κάνει να νιώθεις ευγνώμων! Κάθε φορά που ανασαίνεις τόσο καθαρά το νιώθεις. Η συγκίνηση μιας αναπνοής! Είμαι σίγουρος πως κάποιοι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Είναι… συναίσθημα – βίωμα, δεν περιγράφεται με λέξεις … Κύριε Δημήτρη, από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είστε πάντα καλά! Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη Κάββουρας Τάκης Μαθηματικός Ιούλιος 2017”

“Ίσως αν ψάξεις, να μπορέσεις να βρεις και άλλον άριστο χειρούργο. Ίσως αν ψάξεις, να μπορέσεις να βρεις και άλλον υπέροχο άνθρωπο. Όμως όσο και να ψάξεις, δύσκολα θα βρεις ένα πρόσωπο που να συνδυάζει τόσο όμορφα και τα δύο. Αυτός είναι ο Δημήτρης Λουλούδης.”

“Άμεσος , επεξηγηματικός , ένιωσα ασφάλεια απο το πρώτο κι όλας ραντεβού . Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ήθελα. Φυσική μύτη , άριστη αναπνοή και κανείς δεν κατάλαβε τι έχω κάνει .”

“Ο κ. Λουλούδης είναι ένας χαρισματικός ιατρός και ομιλητής. Εχει μια εξαιρετική ικανότητα να αποδίδει απλά και παραστατικά ακόμη και τα πιο πολύπλοκα πράγματα που αφορούν την ειδικότητα του. Ξέρει να σου τονίζει με θαυμαστό τρόπο χωρίς να σε φοβίζει τα σημαντικά σημεία που πρέπει τελικά να σου μείνουν για να σε προστατεύσουν. Σε ευχαριστώ Δημήτρη.”

“Eξαιρετικος επιστημονας με διαθεση να εξυπηρετησει ανα πασα στιγμη οποιονδηποτε ασθενη,γνωστο και μη.Οι γνωσεις αλλα και η προσεγγιση του σε οποιοδηποτε θεμα εξαιρετικες και με γνωμονα παντα αυτο που πρεπει αλλα και αυτο που θα κανει τον ασθενη να νιωσει ανετα και ασφαλη. Δημητρη,σε ευχαριστω για ολα,νιωθω πολυ τυχερος που σε γνωρισα.”

“Φέτος το καλοκαίρι κατάφερα να κάνω ένα νέο προσωπικό ρεκόρ βάθους. Αυτό για εμένα είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 43 χρόνων και το ψάρεμα με ψαροντούφεκο για μένα είναι τρόπος ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω το Δημήτρης γιατί η βοήθεια του είναι ο λόγος που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ.”

“Είναι πάρα πολύ ωραία όσα γράφετε για τον γιατρό. Τον γνώρισα και εγώ και έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν είμαι από τα άτομα που έκανα ρινοπλαστική, είμαι από τα άτομα που του εμπιστεύτηκα την κόρη μου. Φυσικά σαν (μαμά κουκουβάγια), δεν το έβλεπα το πρόβλημά στη μύτη της. Για μένα ήταν ανύπαρκτο, σχεδόν δεν υπήρχε. Μετά την επέμβαση όμως το είδα! Η κόρη μου άλλαξε χαρακτήρα, προσωπικότητα και εγώ έγινα πιο κουκουβάγια απ ότι ήμουν! Να ξεκαθαρίσω κάτι ακόμα. Είμαι από τις γυναίκες που λέω όχι στις πλαστικές γενικά, για την ρινοπλαστική όμως, το ΒΟΥΛΩΣΑ! Τώρα, όσο αφορά τον γιατρό; Εντάξει Λουλούδης ΜΟΝΟ!!!!”

“Εξαιρετικός άνθρωπος, άριστος επιστήμονας. Επειδή η ψυχολογία διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενθαρρυντικό από ένα χαμογελαστό και πρόσχαρο πρόσωπο- ιδίως, όσον αφορά τους ιατρούς. Ο πατέρας και ο αδερφός μου, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα..και από την καλή σχέση/συνεργασία που εξακολουθούν να έχουν με τον κύριο Λουλούδη.”

“Πηγαίνουμε χρόνια με τον σύζυγό μου στον κο Λουλούδη, οι εντυπώσεις μας άριστες!! Είναι χαρισματικός, εξαιρετικά φιλικός, και επικοινωνιακός, ασχολείται δε σε βάθος με το πρόβλημά σου, δίνοντας πάντα την καλύτερη λύση. Ο σύζυγός μου έχει κάνει εγχείριση διαφράγματος πριν χρόνια, έκτοτε κοιμάται ήσυχα, αναπνέοντας πολύ καλά-τον ευχαριστούμε πολύ και τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!”

Με την πρώτη ματιά, καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με ένα γιατρό που είναι βαθύς γνώστης του αντικειμένου του. Αυτό του επιτρέπει να σου μιλά με πολύ απλό, μεστό και κατανοητό λόγο. Η ηρεμία, η ευγένεια και η πραότητα του από την άλλη, δείχνει την βαθειά αγάπη του για τον άνθρωπο. Σε κερδίζει αμέσως. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

“Μόνο μια επίσκεψη αρκεί για να καταλάβει κάποιος τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του συγκεκριμένου ανθρώπου. Και λέω ανθρώπου και όχι απλά γιατρού, γιατί αυτή είναι και η κυρία διαφορά που με εντυπωσίασε και κέρδισε από άλλους «επαγγελματίες» του κλάδου. Η αντιμετώπιση του. Πρώτα ανθρώπινη και μετά ιατρική… πάντα κοιτάει τι πραγματικά έχει ανάγκη ο κάθε ασθενής του (μιας και τυχαίνει να γνωρίζω αρκετούς) και μετά προτείνει. Προσωπικά, πέρα από τις τακτικές επισκέψεις για checkups λόγω των υποβρύχιων δραστηριοτήτων μου, μου έχει κάνει φοβερή δουλειά, σε πολύ σοβαρό χρόνιο πρόβλημα που είχα με τους παραρρίνιους κόλπους και το διάφραγμα μου… Σ’ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!!”

“Ένα χρόνο μετα, μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Απο Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον γιατρό μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σιγουριά για το αποτέλεσμα και επιπλέον, με διαβεβαίωσε ότι δεν θα πονάω μετά την εγχείρηση. Και έτσι έγινε, δεν ένιωσα καθόλου πόνο. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Το πιο σημαντικό, κανείς δεν έχει καταλάβει ότι έχω κάνει ρινοπλαστικη, το αποτέλεσμα είναι φυσικό, είναι σαν να γεννήθηκα με αυτή την μύτη. Για όσους λοιπόν σκέφτονται την ρινοπλαστικη, σας συνιστώ τον κ. Λουλούδη ανεπιφύλακτα!!!”

“Ένα μόνο ραντεβού αξίζει για να καταλάβει κάποιος την σοβαρότητα και την ποιότητα που παρέχει αυτός ο άνθρωπος στην δουλειά του…”

“Χάρη στον Δημήτρη άλλαξε η ζωή μου!!! Πολλοί γιατροί στους οποίους για χρόνια απευθυνόμουν δεν μου έδιναν λύση στο πρόβλημα μου. Λοιπόν έχουμε και λέμε …..Πάνω απο όλα ο Δημήτρης είναι Άνθρωπος και σε νιώθει και ύστερα ένας πολύ ψαγμένος Γιατρός!”

“Ψάχνοντας γιατρό για ρινοπλαστική είχα γυρίσει όλους τους πλαστικούς-ωρλ και μη… Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αντιμετώπιση του γιατρού προς τον ασθενη, ήταν ο μοναδικός που με αντιμετώπισε ως άνθρωπο. Μου έλυσε όλες μου τις απορίες και μου αφιέρωσε χρόνο χωρίς να κοιτάζει το ρολόι για να πάρει το επόμενο ραντεβού. Δεν με ξεπέταξε όπως όλοι οι προηγούμενοι. Η επέμβαση διήρκεσε 3 ώρες και όλα πήγαν όπως μου τα είχε περιγράψει. Σε αυτόν οφείλω μια υπέροχη μύτη που ταιριάζει αρμονικά με το πρόσωπό μου. Και σίγουρα ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να μου χαρίσει μια πολύ όμορφη μύτη που μου άλλαξε την ψυχολογία και μου ανέβασε την αυτοπεποίθηση μου. Όσον αφορά το διάφραγμα, είναι γνωστό οτι το 90% των ανθρώπων έχουν στραβό πόσο μάλλον αυτοί που δεν έχουν την τέλεια μύτη και παρουσιάζουν ύβους. Τελος, για να αναφερθώ και στην συμπεριφορά του όσον αφορά την μετεγχειρητική φάση, είναι ο μόνος που σε εξετάζει σχεδόν κάθε μήνα για να είναι σίγουρος ότι η αποκατάσταση της μύτης είναι ομαλή. Και είναι πάντα πολύ ευγενικός. Εγώ πάντως αν δεν είχα γνωρίσει αυτόν τον γιατρό δεν θα είχα προβεί ποτέ σε ρινοπλαστικη… σου εμπνέει εμπιστοσύνη. είναι πάνω από όλα άνθρωπος και αυτό μετράει περισσότερο από όλα. Οι ιατρικές του ικανότητες φαίνονται στα πρόσωπα όσων έχουμε χειρουργηθεί απο αυτόν.”

“Το σχήμα της μύτης μου ήταν κάτι που με προβλημάτιζε πάντα. Έχοντας μια άσχημη μύτη που χαλούσε όλη την υπόλοιπη ομορφιά του προσώπου μου, με έκανε να νιώθω άβολα με τον εαυτό μου και κατά συνέπεια αυτό το εξέπεμπα και στους γύρω μου. Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι ότι στις μετεγχειρητικές μέρες που ακολούθησαν δεν αισθάνθηκα πόνο!! Γεγονός που ήταν πολύ σημαντικό για εμένα!! Έτσι παρά την όποια αγωνία μπορεί να είχα, το αποτέλεσμα με δικαίωσε!! Πλέον αισθάνομαι πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πράγμα που αντιλαμβάνονται όλοι με την πρώτη ματιά!”

“Έχω την τύχη να γνωρίσω έναν πολύ καλό και γιατρό τον Δημήτρη Λουλούδη. Στην πορεία γνώρισα έναν σπάνιο άνθρωπο.”

“Όταν αποφάσισα να κάνω επέμβαση ρινοπλαστικής και άρχισα να ερευνώ το θέμα και να ενημερώνομαι, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είχα 3 φοβίες σχετικά με την επέμβαση: Πόσο πολύ θα πονέσω Αν θα ξυπνήσω από τη νάρκωση Αν το αποτέλεσμα θα μου πηγαίνει. Γνωρίζοντας τον κο Λουλούδη, μου ενέπνευσε τέτοια εμπιστοσύνη, σιγουριά και ασφάλεια, που αποφάσισα αμέσως να προχωρήσω σε επέμβαση μαζί του. Τώρα που η επέμβαση είναι για μένα παρελθόν, πέραν των όσων πραγμάτων θα μπορούσα να γράψω γεμάτη ευγνωμοσύνη για την εμπειρία και το αποτέλεσμα, θα σταθώ σε τρία πράγματα που αφορούν τους φόβους που είχα: Η εγχείρηση ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ανώδυνη .!! Όσο και αν με είχε διαβεβαιώσει γι’αυτό ο γιατρός μου προεγχειρητικά, δεν τον πίστεψα. Θεώρησα πως έλεγε υπερβολές για να διώξει το φόβο μου. Είχε απόλυτο δίκιο! Πέρα από ένα ελαφρύ τσούξιμο στη μύτη την ημέρα του χειρουργείου, δεν ένιωσα τον παραμικρό πόνο! Και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό! Φυσικά και κοιμήθηκα και ξύπνησα πανεύκολα και ευχαριστώ την πολύ γλυκιά και φιλική αναισθησιολόγο που με χαλάρωσε από την πρώτη στιγμή. Από την Τρίτη κιόλας εβδομάδα μετά το χειρουργείο, ο κόσμος μιλά με θαυμασμό για τη φρέσκια και λαμπερή όψη μου. Αναζητούν την αιτία γι’ αυτό στα μαλλιά, το δέρμα και κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει ότι έκανα πλαστική στη μύτη! Ακόμη κι όταν τους το λέω δείχνουν έκπληκτοι και δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι χειρουργήθηκα και μάλιστα τόσο πρόσφατα! Γιατρέ μου με γέμισες χαρά, ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση. Σ’ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!”

“Από προσωπική άποψη και μόνο μπορώ να πω ότι ο γιατρός είναι ο καλύτερος!!!”

“Άριστος χειρουργός, υπέροχος άνθρωπος….τέλειο αποτέλεσμα.”

“Αν κάποιος τον επισκεφθεί απλά θα πειστεί”

“Ευχαριστώ πολύ για όλα!!! Αλλάξατε τη ζωή μου.”

“Σούπερ… Ο καλύτερος…. Τα λόγια είναι περιττά. 10 στα 10!!!”

2023 © Copyright - Drlouloudis.gr - Developed with by serviceTag.gr