Βιογραφικό Ιατρού – Δημήτρης Λουλούδης M.D, ENT

Δημήτρης Λουλούδης - Δημήτρης Λουλούδης είναι χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με εξειδίκευση στην λειτουργική και αισθητική ρινοπλαστική, επανορθωτική ρινοπλαστική

Δημήτρης Λουλούδης, M.D, ENT – Ρινοπλαστική – Ωτοπλαστική


Ο Δημήτρης Λουλούδης είναι χειρουργός ΩΡΛ-Πλαστικός χειρουργός Προσώπου (Facial Plastic Surgeon), μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS).
Είναι διευθυντής του τμήματος Λειτουργικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός ( Ιατρικό Κέντρο Αθηνών- παράρτημα Ψυχικού)

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ


Ο ιατρός εξειδικεύεται στην επανορθωτική και πρωτογενή, λειτουργική και αισθητική ανοικτή ρινοπλαστική (πλαστική μύτης), την οποία έχει καταστήσει επίκεντρο της καριέρας του, την τελευταία εικοσαετία.

Ασχολείται επίσης εξειδικευμένα με την Ιατρική των καταδύσεων από το 1991, ενώ έχει λάβει επιπλέον εξειδικεύσεις στους τομείς της ωτοπλαστικής και της ενδοσκοπικής χειρουργικής ρινός και παραρρινίων με πλοηγό ( Navigator).

Στον τομέα της επανορθωτικής ρινοπλαστικής, μέθοδος στην οποία εξειδικεύτηκε στην Αμερική, είναι ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς στη χώρα, με μακρά εμπειρία αντιμετώπισης δύσκολων περιστατικών ανεπιτυχών επεμβάσεων στη μύτη. Κύριοι άξονες της δουλειάς του, η αποκατάσταση της ανεμπόδιστης ρινικής αναπνοής και η απάλειψη των χειρουργικών στιγμάτων της προηγηθείσης ανεπιτυχούς επέμβασης, με επαναφορά της αρμονίας των χαρακτηριστικών του προσώπου.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ


  • Συμμετοχή ως εκπαιδευτής σε συνέδρια και σεμινάρια της ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας και Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου με αντικείμενο ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων με Navigator καθώς και λειτουργικής και αισθητικής πρωτογενούς και επανορθωτικής ρινοπλαστικής.
  • Συγγραφή και ανακοίνωση ευάριθμων εργασιών σε συνέδρια της ειδικότητας και δημοσιεύσεις στον Επιστημονικό Περιοδικό Τύπο.
  • Μέλος της European Academy of Facial Plastic Surgery απο το 2005
  1. Απο τον Μάρτιο 1991 έως τον Μάρτιο 1992 εκπαίδευση στην Β’ Χειρουργική Κλινική του 401 ΓΣΝΑ.
  2. Από τον Μάρτιο 1992 έως τον Μάρτιο 1993 εκπαίδευση στην Ω.Ρ.Λ. Κλινική του 401 Γ.Σ.Ν.Α.
  3. Απο τον Απρίλιο 1993 έως τον Απρίλιο 1996 εκπαίδευση στην Ω.Ρ.Λ. Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αθηνών.
  4. Συμμετοχή επιτυχώς στις εξετάσεις ειδικότητας Μαΐου 1996-Λήψη τίτλου ειδικότητας χειρουργού ωτορινολαρυγγολόγου

Η χειρουργικη μας ομαδα

Η συνοχή, ο επαγγελματισμός και η ευγένεια της προσεκτικά επιλεγμένης χειρουργικής μας ομάδας, σας απαλλάσσουν από το περιεγχειρητικό stress και μπορούν στ’αλήθεια να μετατρέψουν την επέμβασή σας σε μια υπέροχη και ευχάριστη εμπειρία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

2023 © Copyright - Drlouloudis.gr - Developed with by serviceTag.gr