Πρόγραμμα ανάλυσης προσώπου

Στις μέρες μας, η αισθητική χειρουργική έχει μπει πια για τα καλά στη ζωή μας. Έχει χάσει τον απρόσωπο και εξωτικό χαρακτήρα της, έχει γίνει πιο ανώδυνη και πιο προσιτή σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Αυτό που ίσως φρενάρει τους περισσότερους από το να τολμήσουν μια επέμβαση ρινοπλαστικής, παρά τη σφοδρή τους επιθυμία, είναι η απορία για το πόσο θα αλλάξει η εξωτερική τους εμφάνιση.

Εξειδίκευση

Αφήστε το βλέμμα σας να εστιάσει στην φυσικότητα του αποτελέσματος, στην αρμονία και τη λάμψη του προσώπου και στην καλύτερη συμμετρία του.

Πρoγραμμα αναλυσης προσωπου με H/Y

Κανείς δε θέλει να εμφανιστεί με ένα τελείως καινούριο πρόσωπο, που δεν θα είναι αναγνωρίσιμο από τους οικείους του. Επιπροσθέτως, πολλοί δεν έχουν κατασταλάξει στο ποια ακριβώς χαρακτηριστικά, εάν άλλαζαν, θα μπορούσαν να βελτιώσουν σημαντικά την συνολική αρμονία του προσώπου τους.

Αυτό ακριβώς το κενό, έρχεται να καλύψει η σύγχρονη τεχνολογία. Σήμερα είναι εφικτό, κατά την πρώτη κιόλας επίσκεψη ο γιατρός να σας φωτογραφίσει και στη συνέχεια να επεξεργαστεί άμεσα την εικόνα σας στον Η/Υ. Μπορείτε να δείτε διάφορες πιθανές εγχειρητικές πορείες, να ακούσετε τις υποδείξεις του γιατρού σας και να υποβάλλετε τις δικές σας επιθυμίες και προτάσεις, προκειμένου να καταλήξετε μαζί σε ένα ιδανικό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Εδώ θα δείτε να γίνονται άμεσα πράξη οι προτεινόμενες αλλαγές και να εκτιμήσετε το πώς αυτές θα αναδείξουν την δυναμική των υπολοίπων χαρακτηριστικών του προσώπου σας. Η γνώση του πως θα μοιάζει μετά από την επέμβαση, είναι βέβαιο πως θα υπερνικήσει τους δισταγμούς σας, για να κάνετε πράξη αυτό που τόσα χρόνια ονειρευόσασταν, αλλά δεν τολμούσατε.