Μύτη με φαρδιά κορυφή

Μια μύτη με φαρδιά κορυφή μπορεί να αδικεί αισθητικά ακόμα και το ωραιότερο πρόσωπο. Μαγνητίζει και επικεντρώνει πάνω της το βλέμμα του παρατηρητή, κλέβοντας πόντους από την ομορφιά των υπολοίπων χαρακτηριστικών μας.

Επιπροσθέτως, συνιστά μια ιδιαίτερη πρόκληση ακόμα και για τους πιο έμπειρους αισθητικούς χειρουργούς, γιατί οι ιδιαίτερες συνιστώσες που την απαρτίζουν μπορεί να είναι ποικίλες. Το πάχος και το σχήμα των πλάγιων ρινικών χόνδρων, το εύρος των ρωθώνων, το πάχος του δέρματος, απαιτούν εμπεριστατωμένη μελέτη, ανάλυση και στρατηγική για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Για αυτό έχει όχι άδικα ειπωθεί « he who masters the tip, masters the nose” δηλαδή αυτός που γνωρίζει επαρκώς την τέχνη της δημιουργίας μιας όμορφης κορυφής κατέχει ομοίως την τέχνη της ρινοπλαστικής.

Εξειδίκευση

Αφήστε το βλέμμα σας να εστιάσει στην φυσικότητα του αποτελέσματος, στην αρμονία και τη λάμψη του προσώπου και στην καλύτερη συμμετρία του.

Μύτη με φαρδιά κορυφή

Από την άλλη πλευρά, η υπερβολή και η υπερδιόρθωση, μπορούν να οδηγήσουν σε αποτέλεσμα που φέρει έντονα τα στίγματα της «χειρουργικής εμφάνισης».

Η φιλοσοφία του ιατρού, είναι η επίτευξη ενός αποτελέσματος που θα μοιάζει φυσικό, σε αρμονία πάντα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, που θα κάνει τους γνωστούς μας να αναρωτιούνται τι κάναμε και ομορφύναμε τόσο τελευταία.

Στον χειρισμό της κορυφής της ρινός, ιδανικό εργαλείο και εδώ συνιστά η μέθοδος της ανοικτής ρινοπλαστικής. Κι αυτό γιατί η δυνατότητα που παρέχει για την χρήση χόνδρινων μοσχευμάτων , την καθήλωση στη θέση τους με μόνιμα ράμματα , την σταδιακή εκσμίλευση των υφιστάμενων ανατομικών δομών με άμεση όραση και την δυνατότητα να ελέγξουμε το τελικό αποτέλεσμα όσες φορές θέλουμε κατεβάζοντας το δέρμα στην θέση του πριν την τελική συρραφή και την ολοκλήρωση της επέμβασης, είναι η ειδοποιός διαφορά που εξηγεί τα σταθερά, φυσικά, προβλέψιμα αποτελέσματα της μεθόδου.