Καταδυτική ιατρική

Καταδυτική Ιατρική

Η ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο κυνήγι είναι δραστηριότητες που προϋποθέτουν καλή φυσική κατάσταση και άριστη λειτουργία των αυτιών, της μύτης και των παραρρίνιων κόλπων, των αεροφόρων κοιλοτήτων δηλαδή που βρίσκονται μέσα στο κεφάλι μας.

Εξειδίκευση

Ο γιατρός Δημήτρης Λουλούδης, έχει εξειδικευτεί στην καταδυτική ιατρική στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Έχει πτυχίο ελεύθερης κατάδυσης 3ης βαθμίδας του FDI, πτυχίο αυτόνομης κατάδυσης 2ης βαθμίδας από την Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού και είναι επίσης ερασιτέχνης υποβρύχιος κυνηγός. Ασχολείται εξειδικευμένα με ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΑ προβλήματα της κατάδυσης από το 1990.

Έχω δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα στον ειδικό τύπο σχετικά με ιατρικά θέματα που αφορούν την κατάδυση και έχω δώσει ισάριθμες διαλέξεις σε εκδηλώσεις φορέων σχετικών με την ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση και το υποβρύχιο κυνήγι.

Επιπροσθέτως, ο γιατρός συμμετέχει από τις αρχές του 2008 σε ένα ερευνητικό project σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard της Βοστόνης, Η.Π.Α., για την αντιμετώπιση, φαρμακευτική και χειρουργική των προβλημάτων της ευσταχιανής σάλπιγγας.

2020 © Copyright - Drlouloudis.gr - Developed with by serviceTag.gr